راهنمای پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد 1396 دانشگاه آزاد اسلامی1396/06/13

راهنمای پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ­ارشد ناپیوسته نیمسال اول سال 96 دانشگاه آزاد اسلامی

زمان ثبت نام : 14 و 15 شهریورماه 96

مدارک لازم برای ثبت­ نام در دوره کارشناسی­ ارشد ناپیوسته(فوق لیسانس):

• 1-     اصل مدرک کارشناسی(لیسانس) صادره از دانشگاه آزاد اسلامی یا سایر دانشگاههای معتبر داخل و خارج کشور که مورد تأیید وزرات علوم، تحقیقات و فناوری یا وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باشد به انضمام ریزنمرات دوره کارشناسی با قید معدل.

تبصره: پذیرفته شدگان که به دلایلی قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) خود نمی باشند باید اصل گواهی تأیید شده دال بر فراغت از تحصیل را که توسط دانشگاه محل تحصیل با قید معدل صادر شده باشد، به همراه ریز نمرات تأیید شده ارائه نمایند.

فارغ التحصیلان مشمول دوره کارشناسی که با ارائه گواهی تأیید شده از محل تحصیل دوره مذکور ثبت نام نمایند، علاوه بر گواهی و ریزنمرات مذکور بایستی تصویر برگ لغو معافیت تحصیلی دوره کارشناسی خود را ارائه نمایند. همچنین چنانچه دوره مذکور را در مدتی بیش از شش سال از بدو ورود به اتمام رسانده­اند بایستی تصویر مجوز افزایش سنوات بدون ذکر غیبت را برای مدتی که مازاد بر شش سال تحصیل کرده­اند ارائه نمایند.

• 2-      اصل شناسنامه و دو برگ فتوکپی خوانا از تمام صفحات (اصل شناسنامه برای تطبیق می باشد).
  • 3-      اصل و یک برگ فتوکپی کارت ملی (ارائه اصل کارت جهت برابر با اصل بودن تصویر کارت می­باشد).
  • 4-      شش قطعه عکس 4*3 تمام رخ (از یک نگاتیو) که اخیراً تهیه شده باشد(برای برادران مشمول 12 قطعه)

5-      مدرکی که وضعیت خدمت وظیفه عمومی برادران را مشخص نماید.

تذکر1: افرادی که از نظر مقررات وظیفه عمومی حائز شرایط  ثبت نام نیستند(از جمله دارای دفترچه اعزام شده­اند یا در برگ اعزام آنها دانشجوی اخراجی یا انصرافی یا ترک تحصیل ذکر شده است) مجاز به ثبت نام نمی­باشند.

تذکر2:  سنوات تحصیل در دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته بویژه برای مشمولین 3 سال است و به هیچ وجه قابل افزایش نمی باشد.

تذکر3: مشمولین خدمت وظیفه عمومی می­بایستی بر اساس مقرراتی که از سوی سازمان وظیفه عمومی اعلام گردیده و همچنین مندرجات دفترچه راهنمای آزمون کارشناسی­ ارشد ناپیوسته سال 94 ضوابط مربوط را رعایت و وظایف محوله را به موقع انجام داده باشند و دانشگاه در قبال عدم رعایت آن مسئولیتی ندارد. ازجمله آن که از زمان فراغت از تحصیل بیش از یک سال سپری نشده باشد و چنانچه بیش از یک سال از اتمام تحصیل آنان در دوره کارشناسی سپری شده باشد به موقع به خدمت اعزام شده باشد.

6-      تکمیل و ارائه سایر فرمهای ثبت نام که توسط واحد دانشگاهی در اختیار پذیرفته شدگان قرار داده می شود.

7-     پذیرفته شدگان توجه داشته باشند که امکان انتقال و یا جا به جایی تحت هیچ شرایطی نخواهد داشت.